ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

 

Γνωρίζουμε ότι η επιχείρηση σας , όσο μικρή ή μεγάλη και εάν είναι , αποτελεί τον χώρο εις τον οποίο αφιερώνετε ένα μεγάλο τμήμα του χρόνου σας και σε καθημερινή βάση. Γνωρίζουμε ότι η ασφάλεια των εγκαταστάσεων της επιχείρησης σας αποτελεί θεμελιώδες προαπαιτούμενο για  την εύρυθμη και απρόσκοπτη διεξαγωγή των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σας και της καθημερινής σας εργασίας . Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι σύμβουλοι ασφαλείας μας, είναι κοντά σας για να ακούσουν και να ανταποκριθούν πλήρως στις ανάγκες ασφαλείας της προσωπικής και οικογενειακής σας στέγης. Λύσεις προσωποποιημένες, και επικεντρωμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, και πάντα υπό το πελατοκεντρικό πρίσμα της ARION Plus.  
  • Ασφάλεια στον χώρο υποδοχής σας με ακτινοσκοπικές συσκευές ελέγχου x-ray και μαγνητικών πυλών ανίχνευσης μεταλλικών αντικειμένων και για ενδελεχή έλεγχο εισερχομένων, και με την σφραγίδα του κορυφαίου κατασκευαστή EASTIMAGE. 
  • Μέτρα ασφαλείας εγκατάστασης. Σχέδιο ασφαλείας κτιρίου προσαρμοσμένο στις εξατομικευμένες σας ανάγκες, και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, καταρτισμένο από τους έμπειρους συμβούλους ασφαλείας μας.
  • Ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου πρόσβασης με κάρτες proximity (και εν δυνάμει προσωποποιημένες με τα στοιχεία – λογότυπα εταρίας και (ή) ιδιοκτήτη κάρτας )/ μπρελόκ/ βιομετρική αναγνώριση / κωδικό πρόσβασης/ uhf μακράς εμβέλειας για οχήματα/ Anpr αναγνώρισης πινακίδας οχημάτων / αναγγελίας επισκεπτών, και ολοκληρωμένη διαχειριστική σουίτα πλήρως παραμετροποιήσιμων  αναφορών και διαβαθμισμένων προσβάσεων, και όλα αυτά με την σφραγίδα του παγκοσμίως κορυφαίου κατασκευαστή ROSSLARE ISRAEL.
  • Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, με απεριόριστες δυνατότητες ( απομακρυσμένη διαχείριση και ενημερώσεις , intelligent video analytics, καταγραφή και ανάκτηση δεδομένων εικόνας / αμφίδρομος ήχος) και με την σφραγίδα ηγέτιδων εταιριών του χώρου , όπως των DAHUA, SAMSUNG, AXIS, OPGAL. Επίσης και κρυφές κάμερες για προσωποποιημένες περιπτώσεις.
  • Ολοκληρωμένα συστήματα πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας με την σφραγίδα των PARADOX CANADA, και C-TEC UK.
  • Καρτελοθήκες και Κορδόνια/ Προεντατήρες για την ασφαλή μεταφορά των καρτών πρόσβασης. Κορδόνια ανάρτησης καρτών ειδικότερα, σε οποιοδήποτε χρώμα και σχέδιο θελήσετε , ακόμα και με το λογότυπο και στα χρώματα της επιχείρησης σας!

Το arionplus.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Μάθετε περισσότερα     Συμφωνώ