Η Εταιρία

H ARION PLUS δραστηριοποιείται στο χώρο της ασφάλειας, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε ανάγκη ασφαλείας, με πολυσχιδή δραστηριότητα , που εκτείνεται από την εγκατάσταση ενός οικιακού συναγερμού έως την εγκατάσταση εξελιγμένων συστημάτων ελέγχων πρόσβασης και ελέγχου αντικειμένων και προσώπων καθώς και την σύνταξη και υποβολή μελετών ασφαλείας, ώστε να διασφαλίζεται η αδιατάρακτη εξέλιξη των καθημερινών λειτουργιών στην κάθε εγκατάσταση.

Ιστορικό -Όραμα

Ιστορικό

Η εταιρία «Μ. Ταγκαλάκη Ιδιωτική Επιχείρηση Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας ΜΟΝ.ΙΚΕ» με δ.τ. «ARION PLUS», έχει καταξιωθεί στην ελληνική αγορά με εκπονήσεις μελετών, εκπαιδεύσεις καθώς και εγκαταστάσεις συστημάτων ελέγχου και ασφαλείας.

Έχουμε ολοκληρώσει και υποστηρίζουμε έργα ασφαλείας σε τράπεζες, βιομηχανίες, οργανισμούς, νοσοκομεία, ιδρύματα, λιμάνια, ένοπλες δυνάμεις, βιοτεχνίες, γραφεία, πρεσβείες, καταστήματα και κατοικίες.

 

Αποστολή - ΜεθοδολογίαΗ εταιρία μας είναι στελεχωμένη από έμπειρους και κατάλληλα εκπαιδευμένους μηχανικούς, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο της ασφάλειας επί πολλαπλά συναπτά έτη.

Η πολυετής εμπειρία και η τακτική επανεκπαίδευσή μας, διασφαλίζει το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, διακριτικότητας και εμπιστοσύνης. Μελετάμε και ειδικευόμαστε διαρκώς στην Ασφάλεια και την Εκτίμηση Κινδύνου.

 

Θεσμικό ΠλαίσιοΔιαθέτουμε την υπ. Αριθ. 3015/39/60/3240-β΄ Άδεια Λειτουργίας Ιδιωτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

 

ΠεριβάλλονΣεβόμαστε το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη και συμμορφωνόμαστε προς τις Εθνικές και Διεθνείς διατάξεις και κανονισμούς.

Σε κάθε εγκατάσταση που πραγματοποιούμε, λαμβάνουμε υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες του περιβάλλοντος, για να μην διαταραχθεί το οικοσύστημα από οποιαδήποτε εχθρική προς αυτό επέμβαση που θα το μόλυνε.

 

ΑξίεςΑφοσίωση στις απαιτήσεις όσων μας εμπιστεύονται

Kατανόηση των αναγκών και την εύρεση εκείνων των λύσεων που θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας με το μικρότερο δυνατό κόστος για εσάς.

Δέσμευσή μας ότι θα παρέχουμε τις υπηρεσίες μας όποτε μας χρειαστείτε.

 

Εταιρική ΚουλτούραH ARION PLUS έχει δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα έμπειρων στελεχών, που βασίζεται στη συνεργασία, στη συνεννόηση και στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Αυτά, συμβάλλουν στην ομαδική αντιμετώπιση των προβλημάτων και αποτελούν τους πυλώνες ανάπτυξης και διατήρησης της εταιρικής μας κουλτούρας.

 

ΕκπαίδευσηΗ διαρκής ενημέρωση και εκπαίδευση των στελεχών μας, αποτελούν προϋπόθεση για τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου παροχής των υπηρεσιών μας. Εκαπιδευόμαστε σε θέματα που αφορούν στις εξελίξεις στο χώρο της ασφάλειας, των αλλαγών στη νομοθεσία, σε νέα προϊόντα και σε καινοτόμες τεχνολογίες.

 

Προστασία για COVID-19 και SARS CoV-2


Η ARION PLUS δεσμεύεται να εφαρμόσει ενιαία πολιτική διαχείρισης συστημάτων ποιότητας, ασφάλειας, περιβάλλοντος και πληροφορικής, ώστε να επιτύχει το επιθυμητό επίπεδο στα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχει.

 

Πολιτική ΠοιότηταςΗ ARION PLUS δεσμεύεται να εφαρμόσει ενιαία πολιτική διαχείρισης συστημάτων ποιότητας, ασφάλειας, περιβάλλοντος και πληροφορικής, ώστε να επιτύχει το επιθυμητό επίπεδο στα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχει.

 

Απόρρητο - ΕχεμύθειαΤα στελέχη της εταιρείας διαθέτουν εξουσιοδότηση πρόσβασης σε απόρρητες πληροφορίες, βάσει του Εθνικού Κανονισμού Βιομηχανικής Ασφάλειας (ΕΚΒΑ) για χειρισμό διαβαθμισμένου υλικού ΦΕΚ 336Β’/16.3.2005).

 

Το Δίκτυο μας

Για την καλύτερη δυνατή τεχνική εξυπηρέτηση των εγκαταστάσεών μας, η εταιρία διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο μόνιμων εξουσιοδοτημένων συνεργατών στις παρακάτω περιοχές:

 • Δράμα,
 • Θεσσαλονίκη,
 • Λάρισσα,
 • Ιωάννινα,
 • Πάτρα,
 • Μυτιλήνη,
 • Χίος,
 • Κυκλάδες,
 • Αργοσαρωνικός,
 • Ρόδος,
 • Κρήτη


 
Το arionplus.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Μάθετε περισσότερα     Συμφωνώ