ΤΟΥΡΝΙΚΕ

Ο έλεγχος πρόσβασης πεζών σε χώρους περιορισμένης πρόσβασης, επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση αυτόματων θυρών, γνωστών ως ηλεκτρικά τουρνικέ. Η εταιρία μας προσφέρει τουρνικέ μεσαίας ή υψηλής ασφαλείας, ανάλογα με τον επιθυμητό βαθμό προστασίας και της αισθητικής του χώρου. Παρέχουμε μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά είδη, κατάλληλα για εσωτερική ή εξωτερική τοποθέτηση, μηχανικά ή με ηλεκτρική υποβοήθηση, γυάλινα και μεταλλικά.

Επίσης, διαθέτουμε και αξεσουάρ, όπως ενδεικτικές λυχνίες, οθόνες μυνημάτων, αφής, video, ρολά πλήρους απομόνωσης κα . Όλα τα προσφερόμενα τουρνικέ λειτουργούν σύμφωνα με τους εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας για προστασία από εγκλωβισμό και αυτόματη απελευθέρωση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Τα ηλεκτρικά τουρνικέ συνήθως λειτουργούν συνδεδεμένα με συστήματα ελέγχου πρόσβασης ή/και ωρομέτρησης.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια, είναι επίσης δυνατή η διασύνδεσή τους με κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, καθώς επίσης και με συστήματα πυρανίχνευσης για την αυτόματη απενεργοποίησή τους σε περίπτωση πυρκαγιάς. Τέλος, παρέχουμε και μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων ανάρτησης καρτών καθιστόντας την χρήση των τουρνικέ γρηγορότερη και ευκολότερη.

Επικοινωνήστε για προσφορά

Το arionplus.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Μάθετε περισσότερα     Συμφωνώ