ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΝΕΡΓΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ

Οι νέες σειρές καμερών ενεργής αποτροπής προορίζονται για την ενεργή απόθηση των αποπειρών εισβολής με οπτικά και ηχητικά μέσα. Το δυνατό λευκό φως και η σειρήνα ξαφνιάζουν τους εισβολείς πριν αυτοί ξεκινήσουν δράση. Μόλις οι κάμερες εντοπίσουν  εισβολή, αυτόματα ενεργοποιούνται οι ενσωματωμένες λυχνίες άσπρου δυνατού φωτός, οι χρωματιστοί προβολείς αναβοσβήνουν σε συναγερμό και ισχυρή ενσωματωμένη σειρήνα  ενεργοποιείται για να προειδοποιήσει την εισβολή. Οι κάμερες διαθέτουν εξελιμένους αλγόριθμους επεξεργασίας εικόνας και είναι σε θέση να εξακριβώσουν με μεγάλη επιτυχία, ανθρώπους, ζώα και αυτοκίνητα και να αντιληφθούν ύποπτες συμπεριφορές. 

 

 
Αποτελούν ιδανική επιλογή για προστασία από εισβολή και επαλήθευση βίντεο, όπως αυλές, γραφεία, αποθήκες, καταστήματα.κλπ. Οι κάμερες ενεργής αποτροπής διαθέτουν ισχυρές λυχνίες LEDηχείο και μικρόφωνο για την ενεργοποίηση συναγερμού και ζωντανή επικοινωνία με τον προστατευόμενο χώρο. 
 
Οι κάμερες ενεργής αποτροπής προειδοποιούν με ακρίβεια τον εισβολέα μέσω λογισμικού έξυπνης επεξεργασίας εικόνας για την εξακρίβωση παραβίασης περιμέτρου, εισόδου ή εξόδου και άλλων συγκεκριμένων συμπεριφορών.
 
Οι κάμερες αυτές είναι σε θέση να αναπαράγουν έχρωμη και ζωντανή εικόνα ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι. Διαθέτουν επιπλέον και λυχνίες LED ισχυρού ορατού φωτός καθώς και λειτουργία έξυπνου φωτισμού, κατά την οποία η κάμερα μπορεί να προσαρμόζει αυτόματα την ένταση και την ευαισθησία για να αποφευχθεί η υπερβολική έκθεση των αντικειμένων στο κέντρο της εικόνας. Ολες οι λειτουργίες και ο προγραμματισμός, ευαισθησία και η ένταση των φώτων LED μπορούν να ελεγχθούν από απόσταση
 
 
 
 
Με την κατάλληλη μελέτη, σχεδίαση κι εγκατάστασή τους, οι κάμερες ενεργής αποτροπής μετατρέπουν τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης από απλούς παθητικούς παρατηρητές σε αποτελεσματικούς ενεργούς φύλακες της ζωής και της περιουσίας σας.
 

Επικοινωνήστε για προσφορά

 
Ταξινόμηση
Εμφάνιση
Ανά Σελίδα
Το arionplus.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Μάθετε περισσότερα     Συμφωνώ