ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Γνωρίζουμε ότι η επιχείρηση σας , όσο μικρή ή μεγάλη και εάν είναι, αποτελεί τον χώρο εις τον οποίο αφιερώνετε ένα μεγάλο τμήμα του χρόνου σας και σε καθημερινή βάση. Γνωρίζουμε ότι η ασφάλεια εγκαταστάσεων της επιχείρησης σας αποτελεί θεμελιώδες προαπαιτούμενο για  την εύρυθμη και απρόσκοπτη διεξαγωγή των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σας και της καθημερινής σας εργασίας .

Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι σύμβουλοι ασφαλείας μας, είναι κοντά σας για να ακούσουν και να ανταποκριθούν πλήρως στις ανάγκες ασφαλείας της προσωπικής και επαγγελματικής σας στέγης. Λύσεις με συστηματα ασφαλείας, προσωποποιημένες, και επικεντρωμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, και πάντα υπό το πελατοκεντρικό πρίσμα της ARION Plus.  

Ασφάλεια στον χώρο υποδοχής σας με σαρωτές ασφαλείας, x-ray, Ακτίνες-x και μαγνητικές πύλες για ενδελεχή και διακριτικό έλεγχο εισερχομένων σταθερές και χειρός, και με την σφραγίδα του κορυφαίου κατασκευαστή EASTIMAGE

Σχέδια ασφαλείας και συστήματα ασφάλειας κτιρίου προσαρμοσμένα στις εξατομικευμένες σας ανάγκες, και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, καταρτισμένο από τους έμπειρους συμβούλους ασφαλείας μας.

Ολοκληρωμένα συστήματα ελέγχου πρόσβασης και ωρομέτρησης προσωπικού με κάρτες proximity (και εν δυνάμει προσωποποιημένες με τα στοιχεία – λογότυπα εταρίας και (ή) ιδιοκτήτη κάρτας ) / μπρελόκ / βιομετρική αναγνώριση / κωδικό πρόσβασης/ uhf μακράς εμβέλειας για οχήματα/ Anpr κάμερες αναγνώρισης πινακίδας οχημάτων / αναγγελίας επισκεπτών, και ολοκληρωμένη διαχειριστική σουίτα πλήρως παραμετροποιήσιμων αναφορών και διαβαθμισμένων προσβάσεων, τουρνικέ, αυτόματες μπάρες, θηροτηλεοράσεις, ηλεκτρονικές κλειδαριές και όλα αυτά με την σφραγίδα του παγκοσμίως κορυφαίου κατασκευαστή ROSSLARE ISRAEL.

Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, καμερεσ εξωτερικου χωρου, κάμερες με καταγραφικό, κάμερες ασφαλείας, κάμερες παρακολούθησης, κρυφες καμερες παρακολουθησης εσωτερικού χώρου με απεριόριστες δυνατότητες (απομακρυσμένη διαχείριση και ενημερώσεις , intelligent video analytics, καταγραφή και ανάκτηση δεδομένων εικόνας / αμφίδρομος ήχος) και με την σφραγίδα ηγέτιδων εταιριών του χώρου , όπως των DAHUA, SAMSUNG, AXIS, OPGAL. Επίσης και κρυφές κάμερες για προσωποποιημένες περιπτώσεις.

Ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλειασ συμβατικής πυρανίχνευσης και αναλογικής πυρασφάλειας με την σφραγίδα των PARADOX CANADA, και C-TEC UK.

Παρελκόμενα προσωποποίησης ταυτοτήτων εργαζομένων κι επισκεπτών με κάρτες ελέγχου πρόσβασης, καρτελοθήκες, κορδονάκια ταυτότητας για την ασφαλή αναγνώριση και ταυτοποίηση των εισερχομένων στους χώρους περιορισμένης κι ελεγχόμενης πρόσβασης και τουρνικέ. Κορδόνια ανάρτησης καρτών ειδικότερα, σε οποιοδήποτε χρώμα και σχέδιο θελήσετε , ακόμα και με το λογότυπο και στα χρώματα της επιχείρησης σας!

 

Επικοινωνήστε για προσφορά

Το arionplus.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Μάθετε περισσότερα     Συμφωνώ