ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Το σπίτι είναι ένα από τα σημαντικότερα αγαθά της ζωής και της καθημερινότητας μας.

Γνωρίζουμε ότι η προστασία της οικίας σας, είναι υψίστης σημασίας και αποτελεί θεμελιώδες λίκνο για την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητας σας. Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι σύμβουλοι ασφαλείας μας, είναι κοντά σας για να ακούσουν και να ανταποκριθούν πλήρως στις ανάγκες ασφαλείας της προσωπικής και οικογενειακής σας στέγης.

Λύσεις προσωποποιημένες, επικεντρωμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, και πάντα υπό το πελατοκεντρικό πρίσμα της ARION PLUS. 

Συναγερμοί σπιτιών των κορυφαίων παγκοσμίως κατασκευαστών General Electric (GE) USA και Paradox, με απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής και αντοχή στον χρόνο. Παράλληλη διαχείριση του συστήματος από την συσκευή σας ios / android / windows.

Κάμερες ασφαλείας με απεριόριστες δυνατότητες ( κρυφές κάμερες παρακολούθησης εσωτερικού χώρου, κάμερες με καταγραφικό, κάμερες εξωτερικού χώρου, κάμερες παρακολούθησης με απομακρυσμένη διαχείριση και ενημερώσεις, καταγραφικά καμερών, intelligent video analytics, αμφίδρομος ήχος) με την σφραγίδα ηγέτιδων εταιριών του χώρου , όπως των DAHUA China, SAMSUNG, AXIS, OPGAL.

Περιμετρική ασφάλεια σπιτιού με τα κορυφαία συστήματα ασφαλείας αόρατου ηλεκτρονικού φράκτη των OPTEX USACIAS Italy, ALEPH USA, TAKEX Japan, ή και τους ογκομετρικούς αισθητήρες οπτικής ίνας της LUCEAT Italy για απαραβίαστη περίμετρο του χώρου σας. Κάθε συναγερμός σπιτιού δύναται να επεκταθεί ώστε να δημιουργηθεί ένα επιπλέον δίχτυ ηλεκτρονικής προστασίας.

Συστήματα ασφαλείας και θηροτηλεοράσεις για διασύνδεση με όλα τα σύγχρονα και έξυπνα λειτουργικά συστήματα αυτοματισμών BMS 

Ηλεκτρονικές κλειδαριές για αυτόνομη λειτουργία ή και σε συνδυασμό με άλλες εφαρμογές όπως ακόμη και την πλατφόρμα AIRBNB. Νοικιάστε την οικία σας και η πρόσβαση ενεργοποιείται αυτόματα στον ενοικιαστή σας για τον χρόνο και την κατοικία στην οποία έχει κάνει κράτηση. Παρακολουθείστε πότε και εάν ενεργοποίησε την ηλεκτρονική κλειδαριά από το κινητό σας. Ξεκούραστα και με ασφάλεια.

Αναγνώριση και καταγραφή διερχομένων αυτοκινήτων πέριξ της οικίας σας με καμερες παρακολούθησης

24ωρο κέντρο λήψης σημάτων απο τον συναγερμό σπιτιού και τα συστήματα ασφαλείας, τις κάμερες παρακολούθησης και τις κάμερες εξωτερικού χώρου. Κοιμηθείτε άφοβα…ξαγρυπνούμε εμείς παραλλήλως. Φυσικά ειδοποιούμε και τις αρχές για εσάς.

Τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο και αδειοδοτημένο τεχνικό (ν2518/1997) προσωπικό με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της ασφάλειας. Τα συστήματα ασφαλείας, οι συναγερμοί σπιτιών, οι κάμερες εξωτερικου χώρου, οι κάμερες με καταγραφικό, οι κάμερες ασφαλείας, οι καμερες παρακολούθησης.

Γραπτή εγγύηση για όλα τα προϊόντα μας. 10ετής γραπτή εγγύηση διάθεσης ανταλλακτικών. 

Είμαστε κοντά σας μετά από την παράδοση.. εκεί που μας έχετε εξίσου ανάγκη.

 

Επικοινωνήστε για προσφορά

Το arionplus.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Μάθετε περισσότερα     Συμφωνώ