ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙΑ – ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Γνωρίζουμε ότι η ασφάλεια εγκαταστάσεων απαιτεί μία ιδιαιτέρως ευαίσθητη μέριμνα, καθότι αφορά εις περιπτώσεις την διαχείριση ακόμα και δεκάδων χιλιάδων παρευρισκόμενών ανθρώπων σε εστιασμένο χώρο (μαζική συνάθροιση).  Κίνδυνοι όπως, βίαιες επιθέσεις, ταραχές, αντικοινωνική συμπεριφορά , φυσικές καταστροφές , κακόβουλες φθορές και υλικές ζημιές σε υποδομές της εγκατάστασης, βιομηχανική κατασκοπεία,  οργανωμένο ή κοινό έγκλημα, απαιτούν την εξειδικευμένη και ολιστική ανάλυση τρωτότητας.

Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι σύμβουλοι ασφαλείας μας είναι κατάλληλα εξουσιοδοτημένοι με άδεια αστυνομικής φύσεως (βάση του ν.2518) καθώς και εξουσιοδότηση απορρήτου (Εθνικός Κανονισμός Βιομηχανικής Ασφάλειας) και είναι κοντά σας ώστε  να ακούσουν και να ανταποκριθούν πλήρως στις ανάγκες ασφαλείας των εγκαταστάσεων, είτε πρόκειται για ένα λιμάνι, ένα στρατόπεδο, ένα αεροδρόμιο ή οιαδήποτε βιομηχανική εγκατάσταση.

Εκπονούμε σχέδια ασφαλείας της εγκατάστασής σας, προσαρμοσμένα στις εξατομικευμένες σας ανάγκες και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, καταρτισμένα από τους έμπειρους συμβούλους ασφαλείας μας. Σχέδια και Αξιολογήσεις Λιμενικών εγκαταστάσεων σύμφωνα με τον κώδικα ISPS/SOLAS. 

Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης με απεριόριστες δυνατότητες ( απομακρυσμένη διαχείριση και ενημερώσεις , intelligent video analytics, καταγραφή και ανάκτηση δεδομένων εικόνας / αμφίδρομος ήχος) και με την σφραγίδα ηγέτιδων εταιριών του χώρου , όπως των DAHUA, SAMSUNG, AXIS, OPGAL. Επίσης και κρυφές κάμερες για προσωποποιημένες περιπτώσεις.Επίσης και κρυφές κάμερες για προσωποποιημένες περιπτώσεις.

Ενα ολοκληρωμέναοσύστημα ελέγχου πρόσβασης με κάρτες proximity (και εν δυνάμει προσωποποιημένες με τα στοιχεία – λογότυπα εταρίας και (ή) ιδιοκτήτη κάρτας ) / μπρελόκ/ βιομετρική αναγνώριση / κωδικό πρόσβασης/ uhf μακράς εμβέλειας για οχήματα/ Anpr αναγνώρισης πινακίδας οχημάτων / αναγγελίας επισκεπτών ή με χρήση βιομετρικών δεδομένων ή και χρήση κινητών τηλεφώνων και ολοκληρωμένη διαχειριστική σουίτα πλήρως παραμετροποιήσιμων αναφορών και διαβαθμισμένων προσβάσεων, και όλα αυτά με την σφραγίδα του παγκοσμίως κορυφαίου κατασκευαστή ROSSLARE ISRAEL. Διασύνδεση με όλα τα σύγχρονα και έξυπνα λειτουργικά συστήματα αυτοματισμών BMS 

Τουρνικέ ασφαλείας όλων των ειδών, και με την απαράμιλλή σφραγίδα κατασκευαστικής ποιότητας των MAKIM TURNSTILES και OZAK TECHNOLOGIE , για πρόσβαση μόνο στους πληρούντες τα κριτήρια πρόσβασης. 

Σαρωτές  ελέγχων ασφαλείας, όπως φορητοί ανιχνευτές μεταλλικών αντικειμένων, φορητοί ανιχνευτές εκρηκτικών και φορητοί ανιχνευτές ναρκωτικών ουσιών της DETECTACHEM UK.. Ασφάλεια σε χώρους υποδοχής  με ακτινοσκοπικές συσκευές ελέγχου x-ray και μαγνητικών πυλών ανίχνευσης μεταλλικών αντικειμένων και για ενδελεχή έλεγχο εισερχομένων, και με την σφραγίδα του κορυφαίου κατασκευαστή EASTIMAGE. 

Συστήματα Συναγερμού των κορυφαίων παγκοσμίως κατασκευαστών General Electric ή Paradox, με απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής και αντοχή στον χρόνο. Παράλληλη διαχείριση του συστήματος από την συσκευή σας ios / android / windows. Περιμετρική ασφάλεια με τα κορυφαία συστήματα ασφαλείας της OPTEX USA, για απαραβίαστη περίμετρο του χώρου σας.

Μπάρες ελέγχου οχημάτων συνοδευόμενες από κορυφαία συστήματα ANPR και UHF LONG RANGE ή PROXIMITY ACCESS CONTROL. 

Τεχνική υποστήριξη  από εξειδικευμένο και αδειοδοτημένο τεχνικό (ν2518/1997) προσωπικό με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της ασφάλειας.. 24ωρη γραμμή τεχνικού ασφαλείας. Είμαστε κοντά σας μετά από την παράδοση.. εκεί που μας έχετε εξίσου ανάγκη.

Γραπτή εγγύηση για όλα τα προϊόντα μας. 10ετής γραπτή εγγύηση διάθεσης ανταλλακτικών.  

Επικοινωνήστε για προσφορά

Το arionplus.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Μάθετε περισσότερα     Συμφωνώ