ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ

Κάθε χρόνο χάνονται παγκοσμίως δισεκατομμύρια ευρώ και πολλές ανθρώπινες ζωές εξαιτίας ανεξέλεγκτων πυρκαγιών. Οι ζημιές στην οικονομία και στην κοινωνία είναι τραγικές και δύσκολα επανορθώνονται. Είναι προφανές ότι η έγκαιρη προειδοποίηση συμβάλει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του κινδύνου από τις πυρκαγιές.

Για τον επιτυχή σχεδιασμό ενός συστήματος πυρανίχνευσης, απαιτείται λεπτομερής μελέτη και σχεδίαση από ειδικούς μηχανικούς – μελετητές με εμπειρία και γνώση των εθνικών και διεθνών κανονισμών ασφαλείας, τους οποίους διαθέτει η εταιρία μας.


Ένα ολοκληρωμένο σύστημα πυρανίχνευσης αποτελείται από τον πίνακα ελέγχου, τις  σειρήνες προειδοποίησης, τα  μπουτόν ενεργοποίησης και τους αισθητήρες , δηλαδή τους ανιχνευτές ή αλλιώς πυρανιχνευτές.


Τα συστήματα πυρανίχνευσης διακρίνονται σε συμβατικής τεχνολογίας πυρανίχνευσης  ή αναλογικής τεχνολογίας πυρανίχνευσης τα οποία και  αναφέρονται συχνά και ως διευθυνσιοδοτούμενα.


Τα συστήματα πυρανίχνευσης συμβατικής τεχνολογίας προορίζονται συνήθως για μικρές εγκαταστάσεις λίγων ζωνών και πυρανιχνευτών ενώ τα αναλογικά για μεγαλύτερες όπου απαιτέιται και μεγαλύτερη εστιαση στο επακριβές σημείο συναγερμού .

Συνιστάται η διασύνδεση της πυρανίχνευσης με τα συστήματα συναγερμού και τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης για περισσότερη προστασία και αυξημένη ασφάλεια.

ΠΙΝΑΚΕΣ
(15 προϊόντα)
ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ
(5 προϊόντα)
ΦΑΡΟΣΕΙΡΗΝΕΣ
(5 προϊόντα)
ΜΠΟΥΤΟΝ
(4 προϊόντα)
Το arionplus.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Μάθετε περισσότερα     Συμφωνώ