ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ

Κάθε χρόνο χάνονται παγκοσμίως δισεκατομμύρια ευρώ και πολλές ανθρώπινες ζωές εξαιτίας ανεξέλεγκτων πυρκαγιών. Οι ζημιές στην οικονομία και στην κοινωνία είναι τραγικές και δύσκολα επανορθώνονται. Είναι προφανές ότι η έγκαιρη προειδοποίηση συμβάλει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του κινδύνου. Για τον επιτυχή σχεδιασμό ενός συστήματος πυρανίχνευσης, απαιτείται λεπτομερής σχεδίαση από ειδικούς μηχανικούς – μελετητές με εμπειρία και γνώση των εθνικών και διεθνών κανονισμών ασφαλείας, τους οποίους διαθέτει η εταιρία μας.
Ένα ολοκληρωμένο σύστημα πυρανίχνευσης αποτελείται από τον πίνακα ελέγχου, σειρήνες προειδοποίησης, μπουτόν ενεργοποίησης και πυρανιχνευτές.
Τα συστήματα πυρανίχνευσης διακρίνονται σε συμβατικής τεχνολογίας και αναλογικά, αναφέρονται συχνά και ως διευθυνσιοδοτούμενα.
Τα συστήματα πυρανίχνευσης συμβατικής τεχνολογίας προορίζονται συνήθως για μικρές εγκαταστάσεις λίγων ζωνών και πυρανιχνευτών ενώ τα αναλογικά για μεγαλύτερα. Συνιστάται η διασύνδεση της πυρανίχνευσης με τα συστήματα συναγερμού και τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης για περισσότερη προστασία και ασφάλεια.
ΠΙΝΑΚΕΣ
(15 προϊόντα)
ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ
(5 προϊόντα)
ΦΑΡΟΣΕΙΡΗΝΕΣ
(5 προϊόντα)
ΜΠΟΥΤΟΝ
(4 προϊόντα)
Το arionplus.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Μάθετε περισσότερα     Συμφωνώ