ΚΑΜΕΡΕΣ

Περιουσιακά αγαθά, εμπορεύματα και ανθρώπινο δυναμικό μπορούν να προστατευθούν με χρήση κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με άλλα συστήματα ασφαλείας που προσφέρει η εταιρία μας. Σε ευθυγράμμιση πάντα με τους κανονισμούς της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, μελετούμε την τοποθέτηση καμερών σε σημεία ενδιαφέροντος, επιτρέποντας την απομακρυσμένη επιτήρηση και καταγραφή εικόνων.

Στόχος είναι η έγκαιρη αντιμετώπιση του κινδύνου καθώς και η δυνατότητα ανασκόπησης, για την διερεύνηση στοιχείων. Κριτήρια που προσδιορίζουν την αποτελεσματικότητα ενός τέτοιου συστήματος, είναι η ευκρίνεια της εικόνας, η ταχύτητα αναμετάδοσης και καταγραφής καθώς και η ικανότητα αυτόματης ανάλυσής της σε πραγματικό χρόνο για τον έγκαιρο προσδιορισμό της απειλής.

Η εταιρία μας είναι σε θέση να προτείνει λύσεις για μεταφορά και καταγραφή εικόνας από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε αντίξοες συνθήκες, όπως απομακρυσμένα εργοτάξια, βιομηχανικές, στρατιωτικές περιοχές, ζώνες αντιεκρηκτικής προστασίας, υποβρύχιες κάμερες, επί αυτοκινήτου, πλοίου κλπ. Εξαιρετική ποιότητα εικόνας είναι δυνατόν να διασφαλιστεί με χρήση εξειδικευμένων φακών κατά περίπτωση, υπερύθρων προβολέων, θερμικών καμερών, κινούμενων, σταθερών, ημέρας - νύκτας κλπ. Είναι δυνατή η ενσύρματη μετάδοση εικόνας και ήχου μέσω διαφορετικών τύπων καλωδίων και οπτικών ινών, ασύρματων αναμεταδοτών, σταθερών, κινητών ή δορυφορικών ζεύξεων σε απομακρυσμένα φυλάκια, κέντρα επιτήρησης, τηλεοράσεις, στο διαδίκτυο ή/και σε κινητά τηλέφωνα. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης δύναται να διασυνδεθούν με συστήματα συναγερμού, ελέγχου πρόσβασης και ωρομέτρησης.
Το arionplus.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Μάθετε περισσότερα     Συμφωνώ