ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

Οι πιθανότητες ληστείας, κλοπής ή δολιοφθοράς αυξάνονται σταθερά κάθε χρόνο, σε σημείο που τα συστήματα συναγερμού πλέον, να αποτελούν βασικό εξοπλισμό ως συστήματα ασφαλείας κάθε οικιακής ή επαγγελματικής εγκατάστασης. Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις όπως συναγερμοί σπιτιών και επαγγελματικούς, από μικρά διαμερίσματα έως μεγάλες ιδιοκτησίες για προστασία τόσο του στεγασμένου όσο και περιμετρικής προστασίας του περιβάλλοντα χώρου. Παράλληλα διαθέτουμε πλήρη γκάμα συστημάτων ασφαλείας  συμβατικήςπυρανίχνευσης ή αναλογικής πυρανίχνευσης και για την προστασία σας σε περιπτώσεις φωτιάς, πλημμύρας, διαρροής αερίων κλπ.

Τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρίας μας αξιολογούν τα δεδομένα ασφαλείας του χώρου σας και σας προτείνουν τα απαραίτητα μέτρα για  βελτίωση ασφάλειας και περιορισμό κινδύνου. Η εταιρία μας προσφέρει υλικά επωνύμων κατασκευαστών όπως ανιχνευτές υπερύθρων ως εσωτερικοί αισθητήρες, περιμετρικές δέσμες ως εξωτερικοί αισθητήρες για την προστασία του περιβάλλοντος χώρου, μαγνητικές επαφές, αντικραδασμικά για την έγκαιρη ανίχνευση διάτρησης τοίχου, σειρήνες για έγκαιρη προειδοποίηση - αποτροπή απόπειρας, κωδικοποιητές για έγκαιρη αποστολή σημάτων στο Κέντρο Λήψης Σημάτων, μπουτόν πανικού, φωτισμό ασφαλείας, χειριστήρια άμεσης ειδοποίησης κινδύνου, φαροσειρήνες ασφαλείας, πυρανιχνευτές οπτικούς και θερμοδιαφορικούς, κλπ. Διασυνδέστε τον συναγερμό οικίας σας με κάμερες παρακολούθησης, κρυφές κάμερες, κάμερες εξωτερικού χώρου της ιδιοκτησίας σας.

Συναγερμός σπιτιού με τα καλύτερα σύστηματα συναγερμού τελευταίας γενιάς των κορυφαίων παγκοσμίως κατασκευαστών General Εlectric (CADDX) και της σειράς Paradox, σας δίνουν την δυνατότητα να διαχειριστείτε την ασφάλεια του χωρου σας μέσα από οιαδήποτε συσκευή smartphone, tablet και από τον προσωπικό σας υπολογστή. Ρυθμίστε απομακρυσμένα τον συναγερμό σας, οπλίζοντας ή αφοπλίζοντας τον από τις φορητές συσκευές σας. Λάβετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για το σύστημα συναγερμού σας. Συνδεθείτε με το 24ωρο κέντρο λήψεως σημάτων της εταιρίας μας και κοιμηθείτε ήσυχα!

Επικοινωνήστε για προσφορά

Το arionplus.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Μάθετε περισσότερα     Συμφωνώ